Velkommen til DK Gruslevering

Velkommen til DK Gruslevering. Din webshop, når du skal handle grusmaterialer, skærver eller andet til hjemmet. Hvis du skal igang med et gør-det-selv projekt i haven, i indkørslen eller noget helt andet, så er DK-Gruslevering din sikre vej til materialer.

Vores ambition er at give den bedste kundeservice. Hver gang du handler. Det betyder også at vi stiller store krav til os selv. Vi arbejder hver dag på at webshoppen forbliver forståelig, er enkel og ikke mindst let at handle på.

Har du en idé til hjemmesiden, der vil bidrage til din brugeroplevelse, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil være Danmarks bedste onlineshop med grusmaterialer.

Holdet bag

Holdet bag DK Gruslevering er Benjamin Pless og Morten Vang Christensen. Interessen for grusmaterialer stammer fra deres fælles tid i BS Landskabspleje A/S. Begge savnede et alternativt sted at handle, når de skulle købe til hjemmet, end grusgravene.

Derfor en webshop, hvor ambitionen er at give dig den bedste service, så vi kan blive den bedste webshop med grusmaterialer på nettet.

Morten Vang Christensen

Morten Vang Christensen

DK Grusleverings ansigt udadtil. Morten brænder for god kundeserivce, men har også et bredt branche- og produktkendskab. Hvis I er i tvivl om hvilket produkt, I skal vælge, så kontakt Morten!

Line Lindqvist

Line Lindqvist

Line holder styr på forretningen og leverancerne. Uden Line ville DK Gruslevering ikke kunne levere den høje service. Line har masser erfaring med kundepleje og hun vil altid hjælpe vores kunder på bedste vis.