Persondatapoltik – DK Gruslevering

  1. Generelt
    1. Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes DK Gruslevering, (“Virksomheden”, “os”, “vores”, “vi”) indsamler og behandler oplysninger om dig.
    2. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Virksomhedens hjemmeside, www.dk-gruslevering.dk (“Hjemmesiden”).
    3. Virksomheden er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Virksomheden skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.
    4. Websitet indeholder cookies fra tredjepater, der i varierende omfang kan omfatte:
  • Google Analytics
  • Facebook Pixels
  1. Virksomhedens indsamling af dine personoplysninger
    1. Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?
      1. Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, eksempelvis om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du benytter dig af på Hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer, med henblik på at optimere konverteringen på Hjemmesiden, forbedre denne samt foretage målrettet markedsføring.
      2. Når du køber et produkt eller indtaster informationer i en kontaktformular på Hjemmesiden, indsamler vi oplysninger om dig, såsom navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr. og oplysninger om, hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål, at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser.
      3. Når du bekræfter dig selv som bruger, bruger vi oplysningerne til at oprette dig som medlem på www.dk-gruslevering.dk. Dette er et login til en fordelsside, hvor du kan benytte dig af de fordele, du har som bruger hos os.
      4. Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.1, er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen af denne samt tilbyde dig relevante tilbud.
      5. Vi benytter kun din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, hvis vi har modtaget dit særskilte samtykke hertil.
      6. Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.2, er nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale med dig.
      7. Vi indsamler kun de i pkt. 2.1.3 nævnte oplysninger, hvis du afgiver dit udtrykkelige samtykke hertil.
  2. Brug af databehandlere
    1. Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af Hjemmesiden, f.eks bistår vores leverandører os i forbindelse med udførelse af målrettet markedsføring, herunder til retargeting, og forbedring af Hjemmesiden samt til din bedømmelse af vores produkter/ydelser. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os og er underlagt fortrolighed om disse.
    2. En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
  3. Dine rettigheder
    1. Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.
    2. Indsigtsretten
      1. Du er til enhver tid berettiget til skriftligt at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om, hvorfra oplysningerne stammer.
      2. Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. For udlevering af flere kopier opkræver vi et gebyr på DKK 50,00. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til os sammen med dokumentation for, at du er den pågældende person.
    3. Retten til berigtigelse
      1. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.
      2. Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores kundeklub, har du selv mulighed for at korrigere via log-in til din brugerprofil.
    4. Retten til sletning
      1. I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os. Dette kan eksempelvis indebære, hvis du tilbagekalder dit samtykke til din tilmelding til vores kundeklub. I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, f.eks. for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.
    5. Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
      1. Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.
    6. Retten til dataportabilitet
      1. Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger i forbindelse med:
        • at du afgiver dit samtykke til, at vi bruger din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, jf. pkt. 2.2.2
    7. Retten til indsigelse
      1. Du har til enhver tid ret til, af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen heraf, jf. pkt. 2.1.1.
      2. Du har endvidere til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi behandler med henblik på direkte markedsføring, jf. pkt. 2.1.
      3. Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.
    8. Retten til at tilbagekalde samtykke
      1. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at vi bruger din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, jf. pkt. 2.1.1, og dit samtykke til tilmelding til vores nyhedsbrev, jf. pkt. 2.1.3. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, skal du være opmærksom på, at vi i visse tilfælde kan være berettiget til at fortsætte behandlingen, jf. pkt. 2. I sådanne tilfælde vil du blive orienteret herom.
      2. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@gruslevering.djk
    9. Retten til at klage
      1. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, over vores behandling af dine personoplysninger.
  4. Sletning af persondata
    1. Såfremt du ikke gør brug af vores Hjemmeside/ydelser nævnt i pkt. 2.1 i en periode på et år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig, idet vi dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen (fem år fra udgangen af regnskabsåret) og forbrugerlovgivningen (den toårige reklamationsret), kan gemme visse personoplysninger i en længere periode.
    2. Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring pr. e-mail, SMS og post, vil vi slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi er berettiget til at fortsætte behandlingen, jf. pkt. 2.
    3. Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev, vil vi slette, såfremt du retter henvendelse herom. I samtlige nyhedsbreve vil du have mulighed for at respondere og derved fravælge din tilmelding. Ved framelding sletter vi automatisk de data, vi har indsamlet på dig.
  5. Sikkerhed
    1. Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
    2. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.
  6. Kontaktoplysninger
    1. DK Gruslevering er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden.
    2. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte:
      DK Gruslevering
      Industrivænget 8
      4622 Havdrup
      46 56 03 97
      Info@dkgruslevering.dk

  7. Ændringer i persondatapolitikken
    1. Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.
    2. Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Hjemmesiden, og dine personoplysninger kan blive slettet.
  8. Versioner
    1. Dette er version 1.0 af Virksomhedens persondatapolitik dateret den 29.02.20